Matavuvale Network

Fiji's Family Network

E da sa raica kece na i tuvaki ni vale ni Lotu mai nakoro.VAKACAVA ME DA SA SAGA ME VAKA VOU TAKI...vakabibi mada ga na kena Kava?

Reply to This

Replies to This Discussion

Ni bula vinaka. Na valeni Lotu koya eda ira tiko mai oqori e tuba e kau mai ena dua nai taba makawa koya e tiko vei au. Na noqu laki raica mada ena yabaki sa oti na vale ni lotu sa dua na ka na kena rairai vinaka ni sa boro vinaka tu..sa qai vo ga nai dabedabe e loma...eso nai dabedabe sa lili tu i cake na yavana baleta ni sa vuca..au qai sucu mai sa tu nai dabedabe ya.. sa oti beka qo e ruasagavulu vakacaca na se tolusagavulu vakacaca na yabaki na dede ni dabedabe ya..

Reply to This

Ia sa na vinaka me na sagai e so na i dabedabe vou ni vale ni lotu mai nakoro

Reply to This

Reply to This

Au duavata ena vakasama qori. Sa makawa sara ga na kena i rairai.

Reply to This

Ka dina taucoko na ka edatou veitalanoataka tiko..e dodonu me sa sagai me sa vakavoutaki na i dabedabe ni valenilotu. Ni gauna eda na maroroa kina na vale ni noda so Kalou ena maroroa talega na Kalou na noda vanua.

Reply to This

E sa bau tu e dua na matabose e na loma ni nodatou Koro Vakaturaga e qarava tiko e so na ka ni veivakatoroicaketaki va oqo?Au vakabauta me na laveti cake ki na matabose oqo...ke vaka e tiko e dua....KEREA VAKABIBI vei kemudou na tiko mai vanua me vakalevu mai na i TABA mai nakoro...ya vei kemuni na gole tu i nakoro...ke rawa ni taba mai na yabaki sa oti sa na daumka sara....sa dri yani

Reply to This

Sa donu au lewena tiko na komiti ni koro tu vakacakacaka..kau nuitaka niu na kauta caka ena bose ni komiti ka tarava...au na kerea me na so mai nai taba mai na koro..kevaka ni via sarava tale eso nai taba moni qai lako ga ena noqu page e tiko talega kina e so nai taba mai nakoro..

Reply to This

Vinaka qori! Na gauna cava dou na Bose kina? Ke rawa ni dua na kena macala na i sau ni dua na i dabedabe, meda rawa ni navunavu ena kena sagai na sasaga qo. Vinaka qo ni se qai tekivu na yabaki, se balavu na gauna. Sa kena levu. Keitou sa loloma tu yani vei kemuni kece sara.

Reply to This

sa donu ..au sana kauta cake na tikina oqori..Vinaka na cau mai..Dou kalougata tiko!!!

Reply to This

Pisa - wananavu dina na site qo, something we've always talked about so very grateful for putting this together. Ni bula vinaka na wekada meu tomana ga na vakamacala nei Pisa sa dau musu tiko e 10% na soli ni lovu ena vei yabaki - qo sa rawa me toso tiko kina vakamalua na kena qaravi. Me vukei ga vakalevu na soli ena veiyabaki sa na rawa ni toso kece kina na vei project eratou qarava ti ko na komiti.

Reply to This

RSS

FORUM

Kiti Tui

Welcome to the Coffee Bar!! 63 Replies

Started by Kiti Tui in Any Other Stuff.... Last reply by Wota 1 minute ago.

Helen Chandra

WHAT Is It That Makes A "MAN OR WOMAN IN UNIFORM" So ATTRACTIVE?? 15 Replies

Started by Helen Chandra in World Issues. Last reply by precious 2 minutes ago.

Helen Chandra

The LAST NAME GAME; Would U Take HIS? Keep YOURS? OR HYPHENATE both NAMES?? 24 Replies

Started by Helen Chandra in World Issues. Last reply by precious 4 minutes ago.

附近的

TUKILOSEBAR @ vunitavola.com... 29508 Replies

Started by 附近的 in Any Other Stuff.... Last reply by Wota 7 minutes ago.

Helen Chandra

DATING AGE GAP; IS There HOPE 4 SPARKS 2 FLY?? 68 Replies

Started by Helen Chandra in World Issues. Last reply by Ro Misiwata Lutunauga Logavatu 17 minutes ago.

Suliasi Daunitutu

"BACK TO DEMOCRACY FOR FIJI" 25517 Replies

Started by Suliasi Daunitutu in World Issues. Last reply by Fanny C 43 minutes ago.

Mark Manning

Frank Bainimarama's final resting place.

Started by Mark Manning in World Issues 1 hour ago.

maximus

Why A Fijian Can't Be A Terrorist! 14 Replies

Started by maximus in World Issues. Last reply by Lusi Turagasau (Domonakibau) 1 hour ago.

Mark Manning

Beware of wolves in sheeps clothing !

Started by Mark Manning in World Issues 1 hour ago.

© 2010   Created by Tinai Hannah

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy  |  Terms of Service

Sign in to chat!