Matavuvale Network

Fiji's Family Network

Vaturubu

Online Protest!!!!.............WE WANT DEMOCRACY NOW!!......lets all join hands

Calling all Citizens of Fiji! or People of Fiji.....young & old ....all ethinics,backgrounds,races,religions and all who have a Heart for Fiji & our Loved ones who cannot be in Fiji to Protest or wherever people may be protesting or just sitting silently and not bold enough to voice and stand up for their rights.........We know that our voice can be heard..........cos somway.....somhow our message can get across in this site.....""WE WANT FREEDOM AND DEMOCRACY"

Please just say if u are in for this once or if u are for it ....... so that we can see and count who is really in for this and they can also see and read it with their own eyes!............that we are fed up for all this crap!.........that the majority of the people of Fiji is also against them......and ....."NO MORE COUP"........NO MORE!!!..........ENOUGH IS ENOUGH!!!

All u have to say is "Yes u in" or you are for it......kua tale na vakayatuyatu.....vinakati na i wiliwili ......me ratou kila sara mada na i wiliwili ni Lewe i Viti ....e sega ni duavata kei na nodratou veiliutaki.....for those of you who are not for this you can start your own Discussion for that

LETS FIGHT FOR OUR RIGHTS!!!.....if this is one way of doing it then ....Yes We Can!!!

BAINIMARAMA KEI IRA NA NOMU I LAWALAWA MO KILA E DAIDAI NI KEIMAMI SEGA NI DUAVATA KEI IKO!!!!.............

WE WANT DEMOCRACY!!!!!.........and WE WANT IT NOW!!!..........NOW!!!!

THIS IS OUR CRY!!!!................QO NA DOMO KEI NA TAGI NI LEWE I VITI!!!!!.................AND WE WANT IT RIGHT NOW!!!!!!!

for E Pettion go to ............www.solivakasama.org

We would like to Thank & Welcome Viti N for making a stand in Fiji and calling on Fijians living in Fiji or whoever out there who is in support for this Fight for Democracy please do contact Viti N in Fiji to register on vitivn888@aol.com including your Current Location (Country of Residence)
Viti N email again vitivn888@aol.com please remember ........There is Power in Numbers!!!!

Power & More Power To The People!!!!

show your support for our Democracy USA Chapter or Task Force by attending the upcoming meeting!!

WE THE PEOPLE!!!

Reply to This

Replies to This Discussion

Vei kemuni kece na Democratic Activist o ni tiko e na Matavuvale.com se kevaka o wilika na reply oqo, dua na ka me'u tukuna vei kemuni:

Ni kua ni vakalusia na nomuni gauna e na dua na ka e sega na betena me vaka na Democracy. Sa oti na nona gauna na Democracy e Viti.

Qarava vinaka ga na Kalou o koya e buli iko e na dua nai naki. E da tukuna tiko ni da lewe ni vanua lotu vakarisito e Viti.
Levu ga na veidusi na lasulasu vua na tamata lotu. Vakayagataki na Democracy me ra vakalolomataki kina na lewe ni vanua o Viti.

Vakalougatataki kemuni kece na Kalou

Mathew 6:33 - SEEK MY KINGDOM FIRST

Reply to This

James, James,,Kua ni kauta mai ike nomu vosavosa vavuku, mo mai via lewa na ka me keimami cakava, se tukuna. Na nomu rai e laurai ga kina na lailai ni ka e tawa toka qori. Keimami na vosa tiko eke..vosota sara, na vanua ga qo keimami rawa ni vakaraitaka kina na neimami kudru, baleta ni vakatabui tu e noda na kudruvaka na i vadi ca e caka tiko ena loma ni veiliutaki.

Nanuma o iko o iko duadua ga o kila toka na tiki ni vola tabu..?? Lewe i Viti taucoko e masulaka tu na noda vanua. Na vua ni masumasu gona keimami tucake kina qo, ka dua vata na luvei Viti e na veiyasai vuravura me valataki ka tu taki na dina.

""Sa oti na nona gauna na Democracy e Viti."" O iko na cava, na kalou..??

NANUMA VINAKA SARA TIKO, THE TRUTH WILL ALWAYS PREVAIL..!!! MEANWHILE WE WILL BE HERE, AND WE WILL BE YOURS AND VOREQE'S NEMESES.. TA DAHH..!

Reply to This

Reply by James 1 hour ago
Send Message
Vei kemuni kece na Democratic Activist o ni tiko e na Matavuvale.com se kevaka o wilika na reply oqo, dua na ka me'u tukuna vei kemuni:

Ni kua ni vakalusia na nomuni gauna e na dua na ka e sega na betena me vaka na Democracy. Sa oti na nona gauna na Democracy e Viti.

Qarava vinaka ga na Kalou o koya e buli iko e na dua nai naki. E da tukuna tiko ni da lewe ni vanua lotu vakarisito e Viti.
Levu ga na veidusi na lasulasu vua na tamata lotu. Vakayagataki na Democracy me ra vakalolomataki kina na lewe ni vanua o Viti.

Vakalougatataki kemuni kece na Kalou

Mathew 6:33 - SEEK MY KINGDOM FIRST

We got you LOUD and CLEAR James (is it really even your real name?) You come preaching on here and are not even honest enough to show your face and your real name. So your words are gone with the wind. Have some backbone man!!

Reply to This

Kasa,

Isa, au sa qai lomani James tale. Sa sega beka na vanua me ratou lai crusade kina sa via mai vaqara i vavakoso ike okoya.
E sega ni dua e tu ike ena via makutu na vakarorogo vei iko kei nai vunau macawa o via mai cakava tiko qori. Sa tu makawa na lotu vei keimami koya ra lotu mai kina na neimami qase. Kevaka o via caka crusade tiko, lako mada i Delainabua lai cakava vei ratu suguraki me qai laurai kina na viavia talatala tiko qori. Qai tukuna talega vei koya me soila mai e dua nona soli.

Reply to This

Isa Kasa,au sa qai loloma tale vei Jemesa.....baleta beka nisa sa tukuni me ratou cegu na "Jesus Crusade" ena tabana ni Ovisa,ko beka ya rai sa mai vaqara nona lewe ni lotu talega ena MTVL,me vaka ni a sogo talega mai vei koya na katuba ni nona lai kere2 vei Commissioner of Prison me ratou sa lewena na nona Crusade na tabacakacaka ni valeni veivesu...

Reply to This

James!!.....vinaka vakalevu na nomuni nanuma....io nanuma tiko na vosa ni Kalou sa rui ka rabailevu sara......

simple as that ..I hope u do get it....

and we'll pray that our Almighty God will Reveal things 2 u in your very eyes or Unveil those eyes ka vakatitobutaka na nomu raica ka kila na Kalou or your walk with God

Happy Thanksgiving 2u!!

Reply to This

James lako mada lai vakalotu taki voreqe mada kei kaiyum...tukuna vei voreqe me sa rauta na lasulasu qai raica na cava e na caka vei iko lol!!

Reply to This

Sa moku @ LOne...hahahhahaha

Reply to This

sa daba la na vakamacala o James....o koya me qai yani me lai vunauci ira na oliva ( oti me qai vujiraki mai lol!!) oso via mai sagai keda tale tiko na sipi o tavale James.

Reply to This

@ James the only problem is that the choice is not yours to choose. Though you have the right to oppose those of us that prefer democracy over dictatorship, the fact remains that it is and INDIVIDUAL RIGHT that this ig have taken away from you.
James you have what it takes to be whatever you want to be but you'll never be what they want you to be, that my friend is the difference between you and us. We will never give in nor give up. the resolve and the comradeship is so strong that no one will ever be able to convince us otherwise.
I applaud you for the reminder that we should first seek the Kingdom of God, that too my friend is an individual right that our Heavenly Father has bestowed upon each and everyone on earth. So, the bottom line is that the truth will always prevail no matter what. It is your version of the truth that the whole world will see and they will understand that what you or frank is saying are just that, words that carry no weight.
May I also remind you that our fight is not only for you and all those that oppose this movement but more so for those that have been abused, silenced, ridiculed and especially for the future generations to come.
Lastly, on your mission to seek the Kingdom please be mindful and also be forgiving as He also forgives those that ask for forgiveness. HAPPY THANKSGIVING.

Reply to This

YES Im in as of yesterday

Reply to This

Au sega ni mai via veiba kei kemuni. Au sega ni tovaki kemuni se o Voreqe.

E dua la na ka au tukuna tiko yani vei kemuni na taciqu kei na ganequ.

Seek My Kingdom First - Mathew 6:33 Au sega ni via mai caka crusade vei kemuni.

Na i wali ni leqa nei Viti e sega ni tiko e na veidigidigi se na democracy. E tiko e na Matanitu ni Kalou. Na leqa nei Viti baleta sa sega ni rogoci na vosa ni Kalou, sa rui levu na valavala ca.

Tolu na siga tekivu nanoa e caka tiko kina na Public Service Commission Week ka ra tara tent tu e Sukuna Park na veitabana kece ni matanitu me ra vakaraitaka na nodra veiqaravi. E sega ni dua na tent ya me vo, ni ra sa dabedabe wavoki kei na medra tanoa yaqona, yaco vei ira na kedra marama...rui vakasisila. Sega ni dua na lotu me da bau raica e na rua na siga sa oti qo. Ia da qai via tukuna tiko nida lotu vakarisito. Ya mada ga na soqo ni veitabana vakamatanitu. Me na qai lomani keda ka vukei keda vakacava na Kalou ni sa vakatu koya nai vakarau ni noda qaravi Kalou.
E na qai tukuni ga vei keda, na tiki ni vola tabu: "Depart from me, you who practice LAWLESSNESS"

Sa kubou loaloa ga o Sukuna Park e na levu ni kana tavako, na gunu yaqona kei na veitalanoa seseraurau... sega na betena e ra mokusigataka tu na Civil Servant o koya e ra dau tukuna tu ni ra tamata lotu vakarisito.

Vakacava mada me ra kauta vata mai na nodra dui soqosoqo lotu me ra mai crusade e na veibogi e Sukuna Park...ka ni leqa ra qai mai vakubou loaloataka tu na vanua e dau caka kina na Crusade e Sukuna Park..

Qo na vuni noda malumalumu nai Taukei ni da sa mai wakia vata tiko na denitoa kei na deniga....vanua kei na lotu!

Me vakalougatataki keda kece kei na noda vanua o Viti na Kalou....EMENI!

Reply to This

RSS

Open Chat

FORUM

الباستير

TUKILOSEBAR @ vunitavola.com... 36425 Replies

Started by الباستير in Any Other Stuff.... Last reply by Wota 36 minutes ago.

Suliasi Daunitutu

"BACK TO DEMOCRACY FOR FIJI" 34711 Replies

Started by Suliasi Daunitutu in World Issues. Last reply by Tani 37 minutes ago.

Kiti Tui

Welcome To The Coffee Bar!! 2714 Replies

Started by Kiti Tui in Any Other Stuff.... Last reply by MTN...a.k.a red rose..lol 1 hour ago.

kona

Interview The Person Above You 1069 Replies

Started by kona in Any Other Stuff.... Last reply by Jim West 3 hours ago.

PexVui

TOLU GA NA VOSA QAI KURIA ME VAKA VEI TALIA 11307 Replies

Started by PexVui in Any Other Stuff.... Last reply by Jim West 3 hours ago.

Ratu Jese B Rinakama

Fiji Day 2010 Hosted by Rt Jese B Rinakama and Naitasiri Youth USA 20 Replies

Started by Ratu Jese B Rinakama in News Discussions. Last reply by Ratu Jese B Rinakama 6 hours ago.

kona

HOW DO U FEEL WHEN U SEE YA KARUA 1558 Replies

Started by kona in News Discussions. Last reply by UKoroi 9 hours ago.

Mark Manning

You talking to me ? 4 Replies

Started by Mark Manning in World Issues. Last reply by UKoroi 9 hours ago.

© 2010   Created by Tinai Hannah.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

Sign in to chat!