Fiji's Family Network
Tags:
Permalink Reply by Sireli on April 15, 2012 at 11:13pm On holiday once again while everyone still suffers from flooding disasters.
PM to head to India for International Sugar Organisation meeting
Publish date/time: 16/04/2012 [17:08]

Prime Minister Commodore Voreqe Bainimarama will be heading to India for the International Sugar Organisation meeting this week.
He is the Vice Chair of the ISO Council since 2009.
He will be travelling with a team of experts and government officials and in India meet and identify ways of strengthening Fiji’s sugar industry.
Story by: Sneh Chaudhry
[Source: MINFO]
http://www.fijivillage.com/?mod=story&id=160412b2bf2afb4e0593a8...
Permalink Reply by Sireli on April 16, 2012 at 12:29am @Fiji badly needs Sugar to regain the no 1 foreign earner status!
When? Its IMPOSIBLE with their current policy, kemuni. Not without the EU free assistance. After 5 years the industry still gone worse, remember. So stop the bullshit for once. Qaiqai o 'sikoa mai se ia tiko ga na blog ...oti ga, da block!' ena levu ni lasu.
Dua na promotion vakadomobula o cakava vei Voreqe, Semi.......au nanuma ga ni Commodore....sa sivia ga na tabetabe.
Rairai gauna vinaka mo lako kina i Viti me lai solia vei iko o VB e dua na nomu post, vinaka mo sosomitaki Pio Tikoduadua, mo PS PM's Office.
Semi, na coup culture da sa mai donuya tu na Kai Viti, a tekivuna o Rabuka, e sega ni Kai Tailevu o koya, ra qai mai muri kece na kena vo, dou na liutaka mai Vanua Levu. Ke dou turaga kaukauwa ga, mo dou lai kerei Siti me kauti koya vakataki koya i Naboro me lai sogo vakataki Speight.
E ca gona, ni oti ga na coup, lai rua sara nona term ni PM bau lai Chairman sara ni GCC, e vacava dou rerevaki koya ?
Kevaka e vakatau vei au, me ra sotava kece nai totogi ni treason na via caka coup, baleta ke sega.........sa na sega ga ni dua na betena na lawa ka buli tu me baleti keda.
Noqu taro, cava e se vesu tiko kina qo o Speight, ka cava e lai rua kina na term nei Rabuka me PM ? Caka vacava ya ?
Permalink Reply by Sireli on April 16, 2012 at 1:36am Easy...FDFM 10 points (2 partially down 8 to go)....
O se valelewa tikoga Semi ?....au a sa kerei iko mo lai cakava e dua na ka me vukea na nomu nanuma ni o sega ni totaka na matanitu qo.
We are realists Semi, we made a plan and are trying to follow it, have you got one ? or you are just going to be here day in day out (like Jale Baba) dismissing the effort of the diaspora as "useless"
For your information, Qarase, Chaudary, the GCC and Methodist Church stand by our committment and support us in all we do. So does the Qase Levu of the Fijian Uniting Church Aust. they also endorse the 10 point plan.
Vacava i keri ?...............sa bau caka e dua na ka me ra kila kina na lomamu ?
Ke'o via kila, join the movement, drau tekivuna e dua na Chapter mai cake qori kei Kenneth Zinck.
oti ya qai da veitalanoa, ena gauna mada ga qo............o sega ni vaqara i sau ni taro tiko, o vakalelewa wale sara tu ga.
Kua na kana bila, o na taunamu dua kina.
Permalink Reply by Isireli Talemaikanacea on April 17, 2012 at 12:46am Bread for life,Meo
Ia, ke'o sa bese na join, sa qai yacana dina sara ga na ka mai caka tu qo......na vakalelewa. Keimami vakalewai ni keimami protest, keimami tarogi se vica keimami solia ena waluvu, o tukuna ni sega ni dua na kena yaga na ka keimami cakava tiko, o nanuma ni ra sega ni duavata na daunipolitiki kei na ka keitou cakava tiko me baleti ira.........sega tale ni dua na ka oya, na vakalelewa ga.
Ke tu eso na vanua o nanuma ni'o rawa ni veivuke kina vei ira na wekada mai Viti me ra digitaka ga na nodra matanitu.....ia mo tovata kei ira na sasaga tiko mai qo me vica na yabaki. Ke sega, ia mo kua ni vakalelewa....de'o na qai lewa (tukuna nai Vola Tabu)
Permalink Reply by Sailosi on April 18, 2012 at 5:59am Sireli
O cei na kauta vei PM na nomudou 10 points qo.?
Permalink Reply by Taniela Cakau on April 16, 2012 at 11:12am Sa bau sikoa vinaka toka 'o Bai. Loma ga ni lima na yabaki sa vula sara mai vakatotolo.
Sa voleka beka ga mai na gauna me sa tini tale kina na free ride.
Started by SJ Duituturaga in Health. Last reply by Taukei Chants 12 hours ago.
Started by Suliasi Daunitutu in World Issues. Last reply by Viliame Tagi 12 hours ago.
Started by kona in World Issues. Last reply by kona 15 hours ago.
Started by kona in News Discussions. Last reply by kona 16 hours ago.
Started by kona in News Discussions. Last reply by kona 16 hours ago.
Started by kona in Any Other Stuff.... Last reply by kona 16 hours ago.
Started by Wiliame LRM in News Discussions. Last reply by viliame nabobo 20 hours ago.
Started by Wiliame LRM in World Issues. Last reply by viliame nabobo 21 hours ago.
Started by Rupeni Seru in World Issues. Last reply by viliame nabobo 22 hours ago.
Started by Anamaria in World Issues. Last reply by viliame nabobo yesterday.
© 2013 Created by Matavuvale Admins.